لیست اختراعات علي اكبر نجابت


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1393/06/15
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

فرآيند توليد پودر سوخاري بهبود يافته

تاریخ اظهارنامه: 1395/09/30
تاریخ ثبت: 1396/07/29
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع مربوط به فرايند صنعتي توليد يك محصول صنايع غذايي مي باشد. يكي از عمده ترين مشكلات در زمينه مصرف انواع فرآورده هاي حجم يافته و يا پرك شده غلات مصرف بي رويه و در نتيجه ايجاد عوارض مربوط به سوء تغذيه مي باشد. سالهاست مصرف انواع فرآورده هاي غلات مانند اسنك ها، پاپكورن، غلات صبحانه، نان ، بيسكويت و بستني در بين مردم رواج بسيار يافته است. انواع اسنك ها و پفك ها جزء تنقلات پرطرفدار كودكان محسوب مي شود. براساس پژوهش ها مصرف تنقلات بي ارزش مانند انواع پفك ها ازجمله دلايل شيوع انواع سوء تغذيه در كوكان كشورمان است علاوه بر مشكلات تغذيه اي كه در مورد مصرف انواع فرآورده هاي غني نشده غلات با آنها روبرو هستيم، مشكلاتي نيز در ارتباط با برخي از انواع روش هاي غني سازي و پوشش دهي اين محصولات وجود دارد. به عنوان مثال يكي از روش هايي كه به منظور غني تر كردن محصولات غله اي و يا تنقلات غير غله اي وجود دارد استفاده از مغز خشكبار براي پوشش دهي و يا استفاده در فرمولاسيون آنها مي باشد. در اين روش مغز خشكبار مانند پسته، گردو، بادام و يا فندق به صورت خرد شده در آمده و به صورت پوشش در سطح محصول و يا مخلوط در فرمولاسيون قرار مي گيرند، اما مشكلي كه اين روش دارد يكپارچه نبودن (يك دست نبودن) پوشش خشكبار در سطح يا درون محصولات (اسنكها، غلات حجيم شده، انواع چيپس، پاپكورن، غلات صبحانه، شيريني و شكلات، نان ، بيسكويت و بستني ) مي باشد به طوري كه نه تنها ظاهر نامناسبي براي محصول ايجاد مي كند، هنگام مصرف نيز به دليل يكنواخت نبودن بافت مطلوبيت دلخواه را براي مصرف كننده ايجاد نمي كند. هدف از اجراي اين طرح طراحي فرايند و فرمولاسيون مناسبي است كه بتوان با استفاده از مواد كاملاً طبيعي ضمن رفع مشكلات بيان شده در بالا محصولي سالم با مقبوليت بيشتر بافت و عطر و طعم محصول نسبت به نمونه هاي سنتي و با زمان ماندگاري بالا توليد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/13
مالک/مالکان: علي اكبر نجابت
تاریخ ثبت: 1390/04/18
مخترع/مخترعان: علي اكبر نجابت
خلاصه اختراع:

ساخت روش حذف روغن در روكشهاي اسنكهاي غذايي مربوط به غلات حجيم شده نان شيريني و شكلات و بيسكوييت در استانداردهاي توليد اسنك ها و غلات حجيم شده مربوط به روكش ، روكش بايد در مايعي مخلوط براي اسپري شدن حل شود در اين روش ميتوان زماني كه انواع پودر ها و مواد افزودني را در حد نانو ريز كرد. به صورت اسپري در سطح محصول اسپري كرد و روكش كرد. در اين روش تا 100% روغن حذف شده و محصول نهايي سالم تر و مفيدتر مي باشد در حال حاضر اين محصولات در شركت اينجانب در حال توليد مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/13
مالک/مالکان: علي اكبر نجابت
تاریخ ثبت: 1390/04/18
مخترع/مخترعان: علي اكبر نجابت
خلاصه اختراع:

ساخت روش توليد آمادي سازي مواد اوليه جهت اسپري كردن بر روي محصولات غذايي در اسنك هاي غذايي غلات حجيم شده نان و شيريني و شكلات و بيسكوييت در استانداردهاي توليد اسنك ها و غلات حجيم شده يا نان و كيك و بيسكوييت و شكلات در روند روكش كردن يا اسپري محصول طعم دار به مواد اوليه احتياج به مخلوطي از مواد با پايه روغن جامد يا مايع يا گياهي يا حيواني مي باشد كه مخلوط يك دست شود. اينجانب با استفاده كردن از مغز مواد اسپري شده مانند پسته يا بادام يا دانه هاي روغني و با روش توليد كره گيري از آن ها مانند پودر پنير يا شيرخشك يا كاكائو يا ... و روغن را حذف مي كنم « روغن كه قبلا در مخلوط وارد مي شده است به اين روش مقدار جذب و توليد روغن در مواد توليدي را به شدت كم كرده ام. اين محصولات در حال حاضر در كارخانه اينجانب توليد مي شود.

تاریخ ثبت: 1393/09/15
خلاصه اختراع:

يكي از محصولاتي كه بصورت سنتي از گوشت توليد مي گرديد قورمه مي باشد كه قابليت نگهداري گوشت را بالا مي برد. اما تا كنون روش صنعتي براي توليد آن ابداع نشده است.در روش ابداعي مي توان اين محصول را بصورت صنعتي و بهداشتي توليد و بعنوان يك ماده اوليه اصيل و جذاب در توليد ساير فراورده ها از قبيل كالباس ژامبون و خورشت هاي كنسروي استفاده كرد. همچنين پس از اماده سازي گوشت چرخ كرد و جهت مقرون به صرفه بودن اقتصادي اين محصولات با مواد مجاز قابل مصرف در توليد سوسيس و كالباس تركيب و پس از بسته بندي جايگزين سوسيس و كالباس هاي معمولي كرد.

تاریخ ثبت: 1393/05/25
خلاصه اختراع:

يكي از سموم خطرناك كه در ادويجات فله اي در ايران بوجود مي آيد سم افلاتوكسين مي باشد تا به حال ادويجات افلاتوكسين دار معدوم مي شدند. در فرايند اختراعي افلاتوكسين موجود در ادويجات با استفاده از فرايند ازن دهي با غلظت 3000ppb به مدت 30 دقيقه به صورت لايه نازك، از بين ميرود و ميزان افلاتوكسين ادويجات به حد مجاز قوانين كشور كاهش مي يابد.

تاریخ ثبت: 1400/09/20
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع مربوط به فرايند توليد محصولات صنايع غذايي مي باشد. يكي از مواد غذايي كه به صورت هاي مختلف استفاده مي شود، انواع دانه هاي گياهي مي باشد كه به صورت دانه كامل، پوست كنده، فرآوري شده يا تزئيني مورد استفاده قرار مي گيرند. از اين جمله يكي از محصولات كه به صورت سنتي در ايران توليد مي شود سمنو مي باشد كه از عصاره جوانه گندم توليد مي گردد. اما اين محصول معمولا به صورت فصلي و غير بهداشتي توليد ميشود و علاوه بر آن از نظر ثبات كيفيت محصول به دليل عدم امكان كنترل كافي شرايط، زمان و ميزان جوانه زدن محصول اوليه، همگن نشدن مخلوط عصاره جوانه ها با ارد خام و كنترل ناكافي بر مقدار حرارت در زمان پخت دچار مشكل مي باشد. به علاوه محصول توليد شده به روش سنتي با ذائقه بعضي مصرف كنندگان سازگار نيست و نيز داراي تنوع لازم براي رقابت با ساير دسر ها و محصولات مشابه در بازار داخلي و خارجي نمي باشد. ساير دسر هاي صنعتي-تجاري موجود در بازار نيز معمولا حاوي مقدار زيادي چربي و قند بوده و به علاوه ممكن است حاوي ساير افزودني ها نظير رنگ، طعم دهنده، امولسيفاير، تثبيت كننده، نگهدارنده و... باشند كه محصول را از جنبه سلامت تغذيه اي دچار مشكل مي كند. اختراع حاضر با استفاده از فرايند كنترل شده جوانه زني، عصاره گيري، انتخاب و مخلوط كردن مواد اوليه و پخت، دسري مغذي، با كيفيت و با قابليت ايجاد تنوع طعم را به صورت صنعتي و بهداشتي توليد مي كند. Industrial Process of Nutritional Desserts Production Based on Cereal, Legume and Other Vegetable Sprouts Extracts

تاریخ اظهارنامه: 1400/09/30
تاریخ ثبت: 1401/01/15
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع مربوط به فرايند توليد محصولات صنايع غذايي مي باشد. در اين فرايند، محصول پروتئين سوياي بهبود يافته از تركيبات سوياي كامل با استفاده از فرايند اكستروژن توليد مي شود. روش توليد اين نوع پروتئين سويا بهبوديافته بدين گونه است كه ماده اوليه دانه سويا ، بلغور سويا ، اردسويا ، كنجاله سويا يا تركيبي از انها با (نشاسته ، گلوتن ، غلات ، بلغور غلات ، ارد غلات ، مواد نشاسته اي ديگر) پس از آسياب شدن يا مخلوط شدن وارد دستگاه مرطوب كننده شده و رطوبت آن تا حد معيني معمولا بالاي 10 % افزايش مي يابد. سپس مواد خام توسط تغذيه كننده پيچشي يا لرزشي يا تركيبي وارد دستگاه اكسترودر با دما و فشار بالا شده و در اثر عبور از اكسترودر قسمتي از نشاسته جداشده و ژلاتينه و نيز با روغن موجود در دانه سويا يا بلغور سويا يا ارد سويا يا كنجاله سويا مخلوط مي شود و خمير تشكيل شده در اكسترودر پس از عبور از قالب و با برداشته شدن فشار به صورت يك دست حجم ميگيرد (پف مي كند) و هم نميسوزد ( علت نسوختن روغن استخراج شده از دانه سويا يا بلغور سويا يا ارد سويا به دليل مخلوط شدن در نشاسته ازاد شده ژلاتينه دور محور اكسترودر عناصر مخلوط شده ديگر ميباشد ). اين محصول وارد تانك ذخيره شده تا در حجم هاي معين و طي چندين مرحله توسط نوار نقاله به آون چرخشي يا خشك كنهاي خطي طبقاتي منتقل شود. در آون يا خشك كنهاي خطي طبقاتي رطوبت محصول كاهش يافته و به 2 تا 4 درصد در محصول نهايي مي رسد و سپس بسته بندي ميشود. Improved Soy Protein Production Process from Whole Soy

موارد یافت شده: 8